Fix up Elite penna som tar bort repor i lacken

Fix up Elite är den Elite varan för alla fordon ägare som vill kunna fixa repor och lackskador snabbt och enkelt, utan att lägga ut en massa pengar. Fix up Elite pennan innehåller en Hemlig flytande klarlack + härdningsmedel. Som ger en jämn applicering...
Reducerat pris! Fix up Elite penna som tar bort repor i lacken Visa större

39 kr

-60 kr

99 kr inkl.

Fix up Elite är den Elite varan för alla fordon ägare som vill kunna fixa repor och lackskador snabbt och enkelt, utan att lägga ut en massa pengar.


Fix up Elite pennan innehåller en Hemlig flytande klarlack + härdningsmedel. Som ger en jämn applicering och härdning.


Så här fungerar det: Fix up Elite tränger ner i reporna och smälter ihop med lacken. Lagningen blir alltså permanent och det går på kort tid. Fix up Elite håller lång tid utan att flagna, mattas av eller försvinna. Detta är det snabba, enkla och permanenta sättet till en professionell fix av dina repor.


VANLIGA FRÅGOR Hur är det möjlig ni säljer den så billig genomförd med andra liknande produkter? Det beror på flera faktorer bl.a Vår produkt är patent fri så vi har ingen som vi behöver betala massa pengar till. Det andra som har stor påverkan vår pris vi lägger inte när massa pengar på TV Reklam som brukar gå sent på nätterna.


Om vissa av skadorna i klarlacken har inte försvunnit helt efter en applicering. Djupare klar lacks skador kan kräva flera behandlingar med Fix up Elite. Se till att medlet har torkat/härdat mellan appliceringarna. OBS.. Fix up Elite kan ta bort ändas klarlacks skador.


Om Fix up Elite stiften torkar och blir hård är den oanvändbar? Ta bort stiften och sätt tillbaka den med den oanvända änden utåt.


Om jag applicerar för mycket Fix up Elite på en klarlack skada vad ska jag göra. Använd en ren och torr trasa för att torka bort överflödigt Fix up Elite på överflödiga området du behandlat. Om du tog bort för mycket Fix up Elite, applicera ett lager till eller flera.


Är tunna eller tjocka lager av fix up Elite bra. Börja med alltid tunna lager, Om det behövs lägg på ett lager till eller flera lager Fix up Elite.


Härdas Fix up Elite snabbare vid Kalt eller Varmt temperatur? Tum regel varmare luft = snabbare härdning. Men inte för hög så som värme pistol användning då kan det börja flagna. Bäst resultat uppnås genom härdning i direkt solljus. Fix up Elite appliceras bäst på fordonet när det står parkerat i skuggan eller i garaget för lättare arbete.


Vad händer om jag applicerar Fix up Elite i direkt solljus? Det blir svårare jobba med samt kan det vara svårare att ta bort överflödig Fix up elite.

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Fix up Elite penna som tar bort repor i lacken

Fix up Elite penna som tar bort repor i lacken