VÄRLDSADAPTER PRO MED 2x USB FÖR 150 LÄNDER

Världsadapter Pro med 2x USB Lämplig för resenärer från hela världen till Europa som ingår i Pro+ garanterar obegränsad rörlighet för resenärer från hela världen. Oavsett om du kommer från Rom, Seattle eller Cairns - den multinationella...

161 kr

-61 kr

222 kr inkl.

Världsadapter Pro med 2x USB


Lämplig för resenärer från hela världen till Europa som ingår i Pro+ garanterar obegränsad rörlighet för resenärer från hela världen. Oavsett om du kommer från Rom, Seattle eller Cairns - den multinationella uttagsutformningen är lämplig för kontakter från över 150 länder.


Kompakt universalgeni för resor

Du kan hitta rätt anslutning var som helst i världen, och ladda två USB-enheter samtidigt på toppen av det,är det inga problem alls. Det är precis som om det lilla behändiga höljet är hemmastatt i hela världen. Tack vare den allt-i-ett-land slidern som omfattar sex olika länders kontakter garanteras att adaptern ger en säker elanslutning i mer än 150 länder på alla kontinenter.


Obegränsad mångsidighet för laptop och iPad gör att du kan använda World Adapter Pro+USB i både 2 - och 3-poliga apparater ända upp till den maximalt tillgängliga effekten (upp till 2500W) Därför hindrar inget att din laptop och iPad kan drivas i New York, Sydney, Rom eller London.


- Lämplig för utrustning med jordade & ojordade kontakter (2 - och 3-poliga)

- Passar för: Schweiz, Italien, Australien/Kina, UK, USA, Europa (Schuko & 2-Polig Euro)

- Dubbel USB-topp för laddning av två USB-enheter samtidigt

- Höj-och sänkbara kontakter: Schweiz, Italien, Australien/Kina, UK, USA, Europa (Schuko)

- Inspänning: 100V - 250V

- Max. belastning: 10A

- Effekt: t.ex. vid 110V - 1100W / 220V - 2200W

- Integrerad säkring

- USB-utgång: 5V / 1300mA

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

VÄRLDSADAPTER PRO MED 2x USB FÖR 150 LÄNDER

VÄRLDSADAPTER PRO MED 2x USB FÖR 150 LÄNDER