Foderautomat Programmerbar 5.5L LCD Torrfoderautomat för katter och hundar

Automatisk katt- och hundmatare med 6 st. ställbara tider, reglerbar fodermängd samt inbyggd mikrofon! Behöver du reglera ditt husdjurs torrfoderintag? A utomatiska foderdistributör är ett smidigt hjälpmedel om din katt eller hund av olika anledningar...

Denna produkt finns inte längre i lager

499 kr

-400 kr

899 kr inkl.

Automatisk katt- och hundmatare med 6 st. ställbara tider, reglerbar fodermängd samt inbyggd mikrofon!

Behöver du reglera ditt husdjurs torrfoderintag? Automatiska foderdistributör är ett smidigt hjälpmedel om din katt eller hund av olika anledningar inte bör ha fri tillgång till sin mat.


STÄLLBARA TIDER OCH PORTIONSMÄNGDER
Foderautomaten låter dig – på ett okomplicerat sätt – programmera in både klockslag och mängd mat genom den lättförstådda LCD-skärmen.
Upp till 6 st. olika utfodringstider kan ställas in tillsammans med angiven mängd vid varje tillfälle (1-10). Vid varje angiven tid så distribueras katt- eller hundmaten ut till matskålen på sidan av maskinen.
I den stora foderbehållaren får det plats upp till 5.5 liter torrfoder – nog med mat för de glupskaste katter och hundar! Eftersom behållaren är genomskinlig så är det enkelt ha översikt över den kvarvarande mängden mat och när det är dags att fylla på behållaren.
Matskålen, fodertanken samt det tillhörande locket kan tas loss för enklare rengöring under rinnande vatten.

LÄMNA ETT RÖSTMEDDELANDE
Matdispensern är även utrustad med en inbyggd mikrofon som låter dig spela in ett 10 sekunder långt röstmeddelande. En funktion som både är rolig och effektiv! Meddelandet spelas sedan upp genom högtalaren varje gång det är matdags!

Automaten drivs av 3 st. D-batterier (INGÅR EJ).

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Foderautomat Programmerbar 5.5L LCD Torrfoderautomat för katter och hundar

Foderautomat Programmerbar 5.5L LCD Torrfoderautomat för katter och hundar