iPad Mini 2/3/4 Smart Cover (Orange)

Smart Cover är mycket mer än ett överdrag ? det är specialutformat för iPad Mini, tunt och tåligt, fästs med magneter och sitter perfekt på plats. Det sätter iPad i vila och väcker den automatiskt. Det är ett praktiskt ställ för att läsa, se på film eller...

Varning: Sista varan i lager!

Reducerat pris! iPad Mini 2/3/4 Smart Cover (Orange) Visa större

111 kr

-139 kr

250 kr inkl.

Smart Cover är mycket mer än ett överdrag ? det är specialutformat för iPad Mini, tunt och tåligt, fästs med magneter och sitter perfekt på plats. Det sätter iPad i vila och väcker den automatiskt. Det är ett praktiskt ställ för att läsa, se på film eller skriva på tangentbordet. Det har ett foder av mikrofiber som håller iPad-skärmen ren. Och det sätter färg och personlig prägel på din iPad ? även på utsidan.

Tunn, stilren design.

Det slimmade men stabila Smart Cover-överdraget skyddar iPad-skärmen utan att täcka den tåliga aluminiumbaksidan. Din iPad ser fortfarande ut som och känns som en iPad ? bara med lite extra skydd.

Magnetisk dragningskraft.

Gångjärnsmekanismen av aluminium på Smart Cover-överdraget fästs med magneter mot iPad och sitter perfekt. Inbyggda magneter håller hela överdraget på plats.

Tangentbordsställ.

Smart Cover fungerar också som ett tangentbordsställ. Vik det bakåt, så kan du luta iPad i en bekväm vinkel för att skriva.

Öppna och väck. Stäng och sätt i vila.

När du öppnar Smart Cover vaknar iPad som genom ett trollslag. Stäng det igen, så går iPad automatiskt in i vila.

FaceTime- och filmvisningsställ.

Smart Cover viks på precis rätt ställen och omvandlas lätt till ett perfekt ställ för FaceTime och filmvisning.3:de parts tillverkat.

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

iPad Mini 2/3/4 Smart Cover (Orange)

iPad Mini 2/3/4 Smart Cover (Orange)