Design´s handset Vit för din iPhone 3,4 03i

Trådlöst Bluetooth handset för din iPhone & dator. Den ultimata prylen för hemmet såväl som kontoret. Med iPhone 3,4 -docka. 03i är ett sladdlöst handset och basstation med Bluetooth V2.1 för iPhone, VoIP eller annan mobiltelefon och dator. Med...

Varning: Sista varan i lager!

191 kr

-608 kr

799 kr inkl.

Trådlöst Bluetooth handset för din iPhone & dator. Den ultimata prylen för hemmet såväl som kontoret. Med iPhone 3,4 -docka.

03i är ett sladdlöst handset och basstation med Bluetooth V2.1 för iPhone, VoIP eller annan mobiltelefon och dator. Med iPhone-dockan laddar och syncar du telefonen med datorn eller spelar upp musik via 3,5''-kontakten.Möjligheten att automatiskt parkoppla två enheter (ex. telefon och dator) med hjälp av Bluetooth Multi-point gör 03i till det utlimata verktyget för hemmet såväl som kontoret.Ställ basstationen på skrivbordet eller ett centralt ställe i hemmet och njut av den långa räckvidden 03i erbjuder. Telefonluren är utrustad med svara-knapp och volymkontroll så du kan svara och lägga på utan att röra telefonen eller basstationen.Med MoshiMoshi03i reducerar du upp till 90% av strålningen från din telefon och kan prata länge och säkert med full komfort.Du kan ansluta 03i trådlöst till din dator och prata med dina vänner över Skype eller VoIP-telefoni och samtidigt vara parkopplad med din iPhone. Perfekt för det mobila kontoret eller dig som vill ladda iPhone och prata trådlöst samtidigt.Huvudfunktioner:

iPhone-docka för laddning och sync, 3,5'' Aux-utgång för musikuppspelning

Reducerar strålningen från telefonen med upp till 90%

Bluetooth V2.1 + EDR

Bluetooth Multi-point - parkoppla MM03i med två enheter samtidigt (ex telefon och dator)

Utökar mobila mottagningen - placera basstationen där du har bäst mottagning och bär med dig luren

120 timmar Standby-tid / 6 timmar taltid

Svara genom att lyfta luren

Svara, lägg på och ändra volym direkt på luren

Brusreducerande mikrofon

Parkoppla med dator genom Bluetooth

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Design´s handset Vit för din iPhone 3,4 03i

Design´s handset Vit för din iPhone 3,4 03i