Standcase fodral Microsoft Surface Pro 3 Svart

Här presenterar vi markerades smartaste fodral till Surface Pro 3. Med denna skal kommer ni åt alla funktioner om det inte fanns skal. Den har öppning till kamera usb kontaktar, En av viktiga delen av denna fodral som skiljer sig från andra är ta man...

141 kr

-109 kr

250 kr inkl.

Här presenterar vi markerades smartaste fodral till Surface Pro 3.Med denna skal kommer ni åt alla funktioner om det inte fanns skal.

Den har öppning till kamera usb kontaktar, En av viktiga delen av denna fodral som skiljer sig från andra är ta man kan ta bort tangent borden med skalen på. Det är möjlig tack vara underdelen sitter med kardborrband.En annan smart funktion är, här använder vi magneter för låsta fodralen tack vara det så får man mycket längre livsläng än andra produkten i marknaden.

Den smarta öppningen bakdelen håller för full åtkomst till surfplattans inbyggda stöd samtidigt som det skyddar.Produkten utsida tillverkat av super mjuk PU läder som går knapp skilja från äkta läder. Insidan är tillverkat av microfiber material med känsla av mocka.

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Standcase fodral Microsoft Surface Pro 3 Svart

Standcase fodral Microsoft Surface Pro 3 Svart