HIX Ljus Bra uppgradering alternativ billjus H1 6000K

Byt bara ut lamporna i din bil mot dessa HIX ljus och vips så har du både bättre ljusstyrka än de hellogen lampor, Dessa lampor erbjuder samt längre livslängd. Det kan inte bli mycket bättre och enklare. Med de revolutionerande HIX ljusen behöver du ej...

Varning: Sista varan i lager!

141 kr

-222 kr

363 kr inkl.

Byt bara ut lamporna i din bil mot dessa HIX ljus och vips så har du både bättre ljusstyrka än de hellogen lampor, Dessa lampor erbjuder samt längre livslängd. Det kan inte bli mycket bättre och enklare.


Med de revolutionerande HIX ljusen behöver du ej längre montera krångliga ballaster och dylikt för att få ett billjus som är så starka nästan som xenon på bilen, nu räcker det med att endast byta ut lamporna.


Hur fungerar det?

Tidigare när man ville få starkare ljus i bilen än dom traditionella halogen lamporna så var man tvungen att köpa ett xenon HID kit med nya ballaster och installera allt. Men inte längre.


Med HIX ljus så får du en styrka på billjusen som är nästan lika som xenon, men du behöver inte göra mera än byta ut dina gamla halogen lampor. Det är helt lika lätt att installera som att byta ut halogen lamporna mot nya!


Tekniska detaljer:

- 12V

- 65W

- 2400 Lumen

- 6000K


Vad som ingår i paketet:

- 2 x HIX Ljus 


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

HIX Ljus Bra uppgradering alternativ billjus H1 6000K

HIX Ljus Bra uppgradering alternativ billjus H1 6000K